Filmer

KÖPA FILM

Skicka ett mail till oss och berätta vilka filmer du vill ha så skickar vi dem mot faktura. Alla filmerna kostar 150:-/st, boxarna med fyra filmer kostar 500:-. Vi bjuder på frakten inom Sverige och övriga Norden. Välkommen med din beställning! Maila och köp film Filmproduktion är en del av vår verksamhet. Sedan 2001 har produktionsbolaget Flyingehus, Linder Velander AB, producerat tio dvd-filmer i Börja Rida-serien, en film om fotboll och den första filmen i en ny serie dokumentärer – Sportens Stjärnor. Börja Rida-filmerna finns också i två samlingsboxar – Lär Dig Rida del 1 och 2. FIlmerna och boxarna finns dessutom översatta och utgivna i alla nordiska länder.

Börja Rida
Börja Tävla
Lär Dig Hoppa
Rida Dressyr
Egen Häst
Rida Terräng
Lär DIg Köra
Sköta Häst
Våga Voltige
Få Ett Föl
Peter Eriksson
Spela Fotboll
Samlingsbox – Lär Dig Rida del 1
Samlingsbox – Lär Dig Rida del 2

KÖPA FILM

Skicka ett mail till oss och berätta vilka filmer du vill ha så skickar vi dem mot faktura. Alla filmerna kostar 150:-/st, boxarna med fyra filmer kostar 500:-. Vi bjuder på frakten inom Sverige och övriga Norden. Välkommen med din beställning! Maila och köp film 

Filmproduktion är en del av vår verksamhet. Sedan 2001 har produktionsbolaget Flyingehus, Linder Velander AB, producerat tio dvd-filmer i Börja Rida-serien, en film om fotboll och den första filmen i en ny serie dokumentärer – Sportens Stjärnor.

Kalender

9 Dec

- 10 Dec

DRESSYRKURS

Kurt Carstensen

Flyingehus

16 Dec

- 17 Dec

Hoppkurs

Ragnar Bengtsson

Flyingehus

28 Dec

- 29 Dec

Inomhusterräng

Ted Velander

Flyingehus

6 Jan

- 7 Jan

Hoppkurs

Ragnar Bengtsson

Flyingehus